Cold Laser Reviews

Koude lasertherapie beoordelingen | Beoordeling van lasertherapie op laag niveau

Koude lasertherapie is nuttig voor de acute en chronische aandoening, een gids met koude laserrecensies van de acupuncturist, chiropractors, fysiotherapeut, patiënt.

“LLLT is nuttig voor de acute en chronische aandoening, het is een bestraald acupunctuurpunt, het geeft mooie resultaten voor mij, ik heb dat gebruikt bij hielspoor, tenniselleboog, frozen shoulder, acute lumbago, kniepijn, zwelling, ik adopteerde het koude laserinstrument Om de patiënt met een hernia te helpen, heb ik zojuist twee sessies aan patiënten gegeven, maar het werkt heel goed, Pt nam de pijn in twee dagen af ​​en raakte ook de nekstijfheid kwijt. En een andere patiënt Bij cystitis geef ik 2 sessies plaatselijk gedurende 2 minuten. De patiënt voelt zich binnen twee dagen beter, gezien de geschiedenis van het passeren van kristallen in de urine” - Dr. Sonavane uit Mumbai, India gebruikte onze 1000 mW lasertherapiemachine

"Ik had het koude lasertherapieapparaat op de juiste manier gebruikt, ik ken geen beter apparaat voor pijn en ontstekingen. De magnetische machine is voor alles behalve voor revalidatie perfect, vooral na de blessure. Mijn broer heeft een eerste resultaat zeer goed, maar zijn arts zei dat hij er 100% zeker van moet zijn" - Kasia uit de VS. Gebruik onze 660 mW draagbare laser

"Ik gebruik uw machine elke dag voor mijn enkel en het maakte een groot verschil na een behandeling van een halve maand. Ik ben er zeker van dat het na verloop van tijd mijn toestand zal verbeteren, omdat ik het kraakbeen in mijn linkerenkel heb versleten na ruim korfbal te hebben gespeeld twintig jaar, dus ik kan niet verwachten dat het van de ene op de andere dag geneest, dus ik zal blijven volhouden dat ik een operatie kan vermijden die zeer ingrijpend is en dat het herstel minstens 12 maanden zou duren als het succesvol is " - Dr.Gopal Goyal uit Groot-Brittannië Gebruik onze Lasertherapieapparaat van 1000 mW

"Binnen 2-3 zitten, slechts 20 minuten/sessie, heb ik 2 maanden peespijn toegepast, slechts in 2 dagen meer dan 80% herstel, dat is geweldig, aandringen op de behandeling is noodzakelijk." - Dr.Nazim Padvekar uit Singapore Gebruik onze 1000 mW lasertherapiemachine

"Ik heb een patiënt die de afgelopen twee jaar chronische rugpijn heeft. Na zes behandelingen heeft ze een geweldige verlichting en kan ze haar medicatie verminderen. Ze kan nu afstanden lopen, waar ze in het verleden moeite mee had" - Dr.Dave Modarresi van VS Gebruik een lasertherapiemachine van 1000 mW

"Hallo, ik heb gehoord dat de koude lasertherapie een groot effect heeft op pijnverlichting, de prijs is hoger in Amerika, ik vind Healthcaremarts.com, hun koude laserapparaat met een concurrerende prijs, ik koop het Handy Pain Relief-apparaat van hen, ik gebruik Ik gebruik de machine voor persoonlijk gebruik en heb een verbetering van de huidconditie gezien, verlichting van lage pijn en cosmetische verbetering van mijn nek, en vermindering van nekpijn in de nek. Ik reis graag, het apparaat is draagbaar, het werd de noodzakelijke uitrusting voor mijn reis.' - Geoge R Smith uit Groot-Brittannië Gebruik een draagbare laser van 660 mW

“We hebben de koude lasertherapie een beetje gebruikt voor nekpijn, en het heeft geholpen. Ik weet dat er veel toepassingen zijn voor dit apparaat, ik heb de behandeltijd ingesteld op 10 minuten op volle kracht, twee weken lang continu toegepast, het heeft me geholpen . Bedankt." - Dave Hein uit Australië Gebruik een draagbare laser van 660 mW

"We gebruikten het apparaat in een relatief kleine populatie - ongeveer 15-20 mensen. Onze ervaringen zijn uitstekend en we waardeerden dit type laser zeer. De acupunctuuroptie werd niet gebruikt, maar ik denk erover om het op het oor te proberen. " -Dr. Balogh uit Groot-Brittannië Gebruik een lasertherapiemachine van 1000 mW

Als u het koude lasertherapieapparaat wilt bestellen voor gebruik in de kliniek, het ziekenhuis of de chronische pijn wilt behandelen, raden wij onze 1000 mW lasertherapiemachine aan, deze heeft twee sondes, combineert 808 nm en 650 nm laagniveaulaser, het totale vermogen is ongeveer 1000 mW, klasse 3B Laser is voor beoefenaars niet beperkt tot gebruik in een kliniek of ziekenhuis, en levert de betere resultaten op bij chronische aandoeningen, vooral wanneer u de 1000 mW-laser gebruikt met onze lasertherapieprotocollen.

Als u het koude lasertherapieapparaat voor persoonlijk gebruik of gebruik door huisdieren wilt, raden wij het 660 mW draagbare laserapparaat aan, de prijs is lager, het is draagbaar, gemakkelijk te gebruiken, de 660 mW draagbare laser heeft een groot effect bij acute pijn, ontstekingen, artritis, wond, huidprobleem... Bezoek voor meer informatie de 660 mW Handheld Laser

HEET VERKOOP LASERTHERAPIE-APPARAAT

Koud laserapparaat

Handheld laser voor pijnverlichting 1000 mW laser voor gebruik in de kliniek of thuis

Shop Now
 • Winkel nu

  Lasertherapie voor pijnbestrijding. Kies de juiste betaalbare kwaliteitslaser voor uw praktijk of gezin

  Kom meer te weten 
 • Dog check up for Arthritis

  Veelgestelde vragen

  Koppel tekst aan een afbeelding om de nadruk te leggen op het door u gekozen product, collectie of blogpost. Voeg details toe over beschikbaarheid, stijl of geef zelfs een recensie.

  Kom meer te weten 
 • Led energy comb for hair loss

  Bloggen

  Koppel tekst aan een afbeelding om de nadruk te leggen op het door u gekozen product, collectie of blogpost. Voeg details toe over beschikbaarheid, stijl of geef zelfs een recensie.

  Kom meer te weten 
1 van 3